Localitatea Gura Humorului, judetul Suceava, Bucovina, RO

Mobil 0751 565579
Email contact@promotii-pielenaturala.ro
Zilnic, intervalul orar 07.00 – 17:30

Intrebari frecvente

Inainte de a ne transmite mesajul, consultati si raspunsurile de mai jos, poate va sunt utile.

Datele noastre de contact direct:
  • Email: contact@promotii-pielenaturala.ro
  • Telefon: +40 (0)751 565579

Dupa ce fac comanda, care sunt taxele de livrare ?

In formularul de comanda (cosul dumneavoastra) din acest magazin OnLine, dupa completare, vor aparea calculate si taxele de livrare, acestea putand varia in functie de valoarea comenzilor si de distanta.

Care sunt metodele acceptate de plata pentru comenzile trimise ?
  • Card valid
  • PayPal
  • Ramburs, la primirea comenzii

Cat dureaza pana primesc produsul comandat ?

In majoritatea comenzilor, durata de livrare (in tara, in alt judet decat Suceava), este incepand de la 12 ore, pana la 72 ore. In anumite cazuri, cand produsele comandate nu se gasesc in stoc, acestea pot fi livrate si la o data ulterioara, insa acest lucru este clar specificat in momentul plasarii comenzii.

Pot face plata si OnLine, prin card ? Datele platii sunt sigure ?

Magazinul OnLine Promotii-pielenaturala.ro este securizat (https), pentru protectia deplina a datelor clientilor. Plata produselor se poate face astfel:

  • Card valid
  • PayPal
  • Ramburs, la primirea comenzii

Care este politica de retur a magazinului OnLine ?

Clientii nostri se pot razgandi privitor la unul sau mai multe produse comandate, in limita de timp impusa de lege (pana la 14 zile din momentul facturarii produsului/produselor comandate), putand face returul acestora fara nicio explicatie asupra acestei decizii. Conditie: produsele transmise ca retur trebuie, obligatoriu sa fie in aceleasi conditii ca in momentul receptionarii lor, fara deteriori sau urme de exploatare improprie sau excesiva.

Primesc vreun document de decontare pentru produsele comandate ?

Conform legislatiei in vigoare, pentru orice produs/serviciu se elibereaza, obligatoriu, documente de decontare (chitanta, factura). Aceste acte contabile vor fi puse la dispozitia fiecarui client, transmise fiind fie in colet, impreuna cu produsul/produsele si cu certificatul de garantie, fie in format electronic, prin e-mail, in stricta conformitate cu legislatia tarii.

Contactati-ne-ne prin email


Mesajele transmise prin email sunt preluate instant, 24/7.